یك متخصص طب فیزیكی گفت: فقر حركتی یكی از شایعترین علل دردهای عضلانی در افراد است.
به گزارش خبرنگار ایرنا دكتر"علیرضا اسدی" روز دوشنبه در كارگاه آموزشی "مشكلات بانوان را دریابیم" افزود: بسیاری از دردهایی كه زنان و مردان از آن شكایت میكنند به علت نداشتن فعالیت روزمره و تحرك كافی است.
وی اختلالات ژنتیكی و مادرزادی، بیماری و صدمات، عادات نامناسب در نشستن و ایستادن، راه رفتن و حمل اشیاء سنگین را از عوامل ایجادكننده دردهای عضلانی عنوان كرد.
او ادامه داد: استفاده از پوشاك و كفشهای نامناسب و نداشتن تغذیه كافی از دیگر عوامل بروز دردهای عضلانی است.
دكتر اسدی افزود: انجام حركات اصلاحی در افراد باعث كاهش این نوع دردها میشود.
وی ادامه داد: گاهی اوقات اطلاع نداشتن افراد از نحوه نشستن، خوابیدن و دیگر فعالیتها باعث مشكلاتی در ناحیه گردن، شانه، كمر و پاها میشود.
او با اشاره به اینكه وضعیت روانی فرد در بروز این مشكلات موثر است، افزود: افراد افسرده و خجالتی با جمع كردن خودشان باعث گوژ پشتی میشوند.
مدرس تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه شهید باهنر كرمان نیز در این كارگاه آموزشی گفت: انجام حركات ورزشی علاوه براینكه عضلات و بافتهای بدن را در حد طبیعی نگه میدارد، بازده كاری افراد را نیز افزایش میدهد.
دكتر"منصور صاحب الزمانی " افزود: فعالیت بدنی در افزایش عزت نفس، اعتماد و اطمینان، بهبود مناسبات اجتماعی و وضعیت روانی فرد موثر است.
وی بیتحركی را یكی از مشكلات جوامع امروز دانست و افزود: فقر حركتی جزو یكی از ۱۰علت عمده مرگ و میر در جهان است.
این مدرس تربیت بدنی با اشاره به اینكه نحوه ورزش كردن نیز در سلامت افراد موثر است، گفت: برای داشتن بدنی سالم بایستی در هفته دست كم چهار روز ورزش كرد.
دكتر صاحبالزمانی بهترین زمان برای حركات ورزشی را صبح زود عنوان كرد.
:: بازدید از این مطلب : 1268
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5